Tygblöja - Massor med tygblöjor

Köpa tygblöjor

Köpa tygblöjor

Det finns många olika tygblöjor som du kan köpa men även massor olika ställen att köpa tygblöjor på. En del köper tygblöjorna begagnade för att kunna ytterligare halvera blöjkostnaden. Andra köper nya tygblöjor och säljer dem sedan för att halvera sin blöjutgift.

Oavsett om du köper nya eller begagnade blöjor är det värt att läsa igenom denna sidan om att köpa tygblöjor.

Köpa begagnade tygblöjor

Köpa begagnade tygblöjor

Om du köper begagnade tygblöjor kan du spara mycket pengar. Tyget i en tygblöja håller för omkring 1.000-2.000 tvättar vilket innebär att du kan använda tyget till minst 5 barn. Jämför detta med 54.000 kr för engångsblöjor till 3 barn. Ni kan spara 50.000 kr genom att köpa billiga tygblöjor.

Blöjbyxorna håller inte lika många tvättar men du kan räkna med att en byxa kan också fungera till fem barn. Eventuellt kan du bli tvungen att sy i en knapp eller byta något kardborreband men det är lätt fixat.

Om du har tur kan du hitta blöjor och blöjbyxor mycket billigt. Med lite tur kan ni få en komplett uppsättning blöjor och blöjbyxor för under tusen kronor som räcker hela barnens uppväxt.


Tygblöjor kan ni hitta hos

Allt om elektriska mopeder

Mer fakta om tygblöja

Här kan du hitta mycket mer intressant information och fakta om tygblöjor men också en del roliga och spännande om blöjorna.

Meny - Tygblöja
Till förstasidan på www.tygbloja.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
VikblöjaAIO-blöjaBlöjbyxaNyheter