Tygblöja - Massor med tygblöjor

Kul om Tygblöja

Roligt om tygblöja

Det finns mycket kul och trevliga att säga om tygblöjor förutom att man spara mycket pengar, att de är miljövänliga och mycket bra för barnet.

En hel del om lustigt om roliga tygblöjor kommer presenteras här inom kort. Dessutom kommer det dyka upp mindre kul information & fakta om kemikalier som finns i engångsblöjor. Det är viktigt att ha rätt information om tygblöjor och veta vilken typ av tygblöja som man tror uppfyller familjens behov på bästa sätt.

Tygblöjor är en kassako

Tygblöjor är en kassakoAtt använda tygblöjor innebär att man sparar massor med pengar. Redan för första barnet kan ni spara 15.000 kr och för efterföljande kan ni spara ännu mer eftersom då har ni redan tygblöjorna.

Ingen reklam om tygblöjor

Ingen reklam om tygblöjorDu har säker sett mycket reklam om blöjor på TV men har du någon gång sett reklam om tygblöjor? Orsaker till detta är att det finns lå lite pengar i tygblöjorna eftersom en tygblöja kostar en bråkdel av vad motsvarande engångsblöjor kostar.

Få barnen att bajsa

Få barnen att bajsaDet finns ett mycket lätt sätt att få barn som har tygblöja att bajsa.
Sätt på en tvättmaskin med tygblöjor och det dröjer bara 30 sekunder innan barnet gör nummer 2.

Många blöjor blir det

Många blöjor blir detEtt barn använder omkring 4.000 - 6.000 blöjor innan du bytt klart. På bilden syns 5.000 engångsblöjor som du köpt, burit hem och slängt. Jämför det med cirka 30 tygblöjor som räcker till 5 barn (inte samtidigt).

Cloth Diapering

Att välja tygblöja


Tygblöjor kan ni hitta hos

Allt om elektriska mopeder

Mer fakta om tygblöja

Här kan du hitta mycket mer intressant information och fakta om tygblöjor men också en del roliga och spännande om blöjorna.

Meny - Tygblöja
Till förstasidan på www.tygbloja.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
VikblöjaAIO-blöjaBlöjbyxaNyheter